Wij zijn De Merchandise Fabriek

Eind 2014 zijn we met De Merchandise Fabriek gestart, omdat we vonden dat de online verkoop van promotieartikelen beter en professioneler kon. Vanaf de zolderkamer in Dirksland zijn we er in geslaagd om binnen korte tijd een mooi bedrijf op te bouwen, waarmee we ons hebben ontwikkeld tot dé online specialist in promotioneel badtextiel en (sport)merchandise.

Bij De Merchandise Fabriek werken we keihard om het bestellen van promotieartikelen voor jou zó eenvoudig te maken dat je er blij van wordt. Zo weet je dankzij onze gratis ontwerpservice vooraf altijd precies wat je straks kunt verwachten en hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de correcte opmaak aanlevering van de benodigde drukbestanden. Alles wordt voor je geregeld! :-)

Vanuit een omvangrijk productassortiment helpen we je met handige filters snel dat ene item te vinden dat het beste past bij jouw specifieke vraag. Altijd 100% kwaliteitsproducten, voorzien van een goede bedrukking. Uiteraard met duidelijke levertijden en tegen de best mogelijke prijzen.

Met veel enthousiasme proberen we iedere dag weer een beetje beter te worden en handige nieuwe dingen te ontwikkelen, waarmee we jouw klantervaring nóg beter kunnen maken. Want uiteindelijk draait alles bij ons om maximale klanttevredenheid (bewijs: https://www.kiyoh.nl/de_merchandise_fabriek/).

In de afgelopen jaren is alles hard gegaan; verkooprecords volgden elkaar in rap tempo op (veel taart!), we zijn verhuisd naar een nieuwe kantoorlocatie in Etten-Leur en inmiddels hebben we al duizenden klanten blij mogen maken (waaronder grote namen als Bol.com, TBWA, RTL Nederland, LIDL, KNVB, Rijkswaterstaat en Nationale Nederlanden).

Groei jij met ons mee?